Nem kell az MTV-nek a kvízmester?

Vágó Istvánnak csak alkalmi munkát adtak

Miután távozott korábbi csatornájától, a királyi tévén rövid időn belül feltűnt Vágó István - Szereplése ellenére azonban úgy hírlik, az MTV nem gondolkodik a foglalkoztatásában.

2009.04.14 09:18ma.hu - Fotó: rtlklub.hu

Vágó István nem sokkal azután tűnt fel a királyi tévé A la carte című műsorában, hogy távozott az RTL Klubtól.

A kvízmesterrel azonban nem áll tárgyalásban az MTV, csak alkalmi munka volt a szereplése - adta hírül a csatorna sajtóirodája. Neves közéleti személyiségek ülnek egy asztalnál az A la carte-ban, de meghívásuk egy-egy alkalomra szól. Biztos, hogy az MTV nem várja műsorral Vágó Istvánt - írja a Napi Ász.

A Legyen Ön is milliomos, az Ország tesztje, a Nekünk 80 és legutóbb a Pókerarc műsorvezetője közel tíz év után döntött úgy, hogy megválik munkaadójától.

Az elválás barátságban történt - Vágó és az RTL Klub nem jutott egyezségre azt illetően, hogyan folytassák a közös munkát. Ezért döntöttek úgy: külön utakon mennek tovább.

A csatorna piacvezetővé válásában nagy szerepet játszott Vágó István - a kvízmester műsora vonzotta a nézőket a képernyő elé. Az RTL Klub által tett ajánlatot Vágó nem találta megfelelőnek, másként képzelte el a jövőt.

Sokáig gondolkodtak a csatornával az együttműködés mikéntjén, de végül az elválás mellett döntöttek.

Kolosi Péter, a televízió programigazgatója korábban elmondta: nem lett volna méltó a kvízmesterhez való korrekt viszonyuk mellett, ha olyan kompromisszumot kötnek, melyben ő nem érezte volna magát jól.

Vágó Istvánnak vannak még televíziós tervei, de úgy határozott, hogy őszig még nem áll kamerák elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.