Tele van zúzódásokkal a sztár neje!

Ki verte meg Takáts Tamás feleségét?

Takáts Tamás felesége, Anikó egy budai szórakozóhely környékén szerzett sérüléseket. Tamásnak fellépése volt a helyszínen, ami családi viszályba torkollott.

Takáts Tamás ki tombolta magát a vacsoráján! képgaléria

2009.04.07 06:55ma.hu

Különös dolog történt Takáts Tamással és a nejével, miután összevitáztak és távoztak egy szórakozóhelyről.

A lapokban az jelent meg: egyetért a biztonsági őrökkel, hogy helybenhagyták a nejét. Mert szerinte a nő „nem viselkedett szépen”. Hétfőn azonban már arról beszélt, hogy nem a biztonsági őrök verték meg a feleségét.

Mi is történt valójában? Anikó, Takáts felesége szomorúan mutatta sérüléseit a Fókusz kamerája előtt.

- Attól hogy valaki ismert ember, még ugyanúgy ember és hibázhat. Én most nagyon rosszul jártam...- panaszolta.

A lába be van fáslizva és bedagadva. A karja kék-zöld, a térde szintén. Véraláfutásokkal van tele a teste, belső mellkasi zúzódásai vannak. Emiatt a minap a mentő is bevitte, mert nem kapott levegőt. Az ujja is felhasadt.

Takáts Tamás a Fókuszban elmondta, a hétvégén egy remek helyen játszott, ahol máskor is fog még.

- Felléptem egy régi barátom koncertjén. Mialatt játszottam, nejem kissé felöntött a garatra. Kitört köztünk egy kis vita, mert én már szeretettem volna hazamenni, ő meg még nem. Veszekedtünk - a kidobók pedig odajöttek, hogy fejezzük be. Szeretnék, ha elmennénk. Én is ezt mondtam. Nejemnek azonban nem akaródzott...sőt, sértődötten ordibált velem kissé.

Takáts Tamás ekkor megkérte a kidobókat, legyenek a segítségére.

- Nagyon kedvesek voltak, vigyázunk rá, mondták - és kivittük közös erővel a helyiségből a feleségemet. Szégyelltük magunkat. Ezután még az utcán is vitáztunk. Nejem azt mondta, ő nem megy haza, és elindult az ellenkező irányba egy domboldalon. Én is elindultam haza, de vártam és leálltam, hátha meggondoja magát.

Csakhogy a párja ezután már nem jelentkezett. Később derült ki, miután hazakerült, hogy sérüléseket szenvedett, amikor kijött a rendőrség és ők a mentőket is kihívták.

Takáts szerint a neje valahova elment és leüthették, mert nem emlékszik semmire. Ezúton is szeretné cáfolni, hogy a kidobók ruházták volna meg a feleségét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.