Nincs Anti Fitness hajvasaló nélkül!

Nagyon fontos a fiatal sztárcsapatnak a körömlakk!

A zenekar tagjai bemutatták a számukra legfontosabb kellékeket: körömlakk, szemfesték satöbbi. A Cool Live műsorában hazánk egyik legnépszerűbb csapata, az Anti Fitness Club vendégeskedett.

2009.03.14 10:36rtlbulvar.hu

A srácok ezúttal azokat a ruházati és egyéb kiegészítőiket hozták magukkal, melyek fontos szerepet játszanak a mindennapjaikban. Bár korábban már többször elmondták, hogy gyakran változtatják külsejüket, a hajvasaló elengedhetetlen kellék a számukra.

- Mindig van nálunk! Az egyik legfontosabb mind közül! – magyarázták a fiúk. Tomi, Balázs, Miki és Peti emellett rengeteg kozmetikai eszközt birtokolnak.

A csapatból többen is festik a körmeiket, de a szemfesték sem hiányozhat a dobozból sőt, Fekának még egy különleges ízű szájfénye is van, amit Tóth Gabitól kapott, és amit nem fél használni sem. Ami a ruhákat illeti, mindig változik, hogy éppen a fekete vagy a színpompás darabokat hordják-e előszeretettel, az övcsatok viszont állandóan jelen vannak.

Peti például, gyűjti a különleges formájú és funkcióval ellátott darabokat, nézőinknek egy nagyon régi, csillag alakút és egy sörnyitóval ellátott csatot mutatott be, Tomi pedig elektromos, futófényes nadrágpántját hozat magával. A fiúk végül egy divatos kalapot, egy régi emlékekhez köthető fésűt és egy kék-rózsaszín cipőfűzőt is előhúztak gyűjteményükből.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.