Durva titkokról ránthatja le a leplet

'A kendőzetlen igazság sokakat meg fog lepni' - Rubint Réka könyvet ír

Az is kiderült, mikor jelenik meg a kötet.

2024.01.03 12:32ma.hu

Rubint Réka korábban említette már, hogy első könyvén dolgozik, most pedig többet is elárult a projektről. A minap követői kérdésekre válaszolt korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történeteiben, és mikor a legnagyobb 2024-es terveiről kérdezték, így felelt:

"A könyvem. Benne a kendőzetlen igazság, ami sokakat meg fog lepni!"

Azt is elárulta, mikor jelenik meg a kötet, és mi lesz a témája.

"Ősszel. A témája: hogyan álltam fel onnan, ahol mindenki más feladta volna... és az elmúlt 45 évem kendőzetlenül" - írta válaszában a fitneszedző.

Rubint egyébként férjével, Schobert Norbival és két fiával Thaiföldön töltötte a karácsonyt és az új évet, hamarosan utaznak haza - írja a 24.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.