Színes

Alekosz bejelentkezett Vadon Jani helyére

Be is hívták a stúdióba.

2023.12.13 11:55ma.hu

Vadon Jani 15 év után távozik a Balázsék című rádióműsorból. Mint azt Vadon később nyilatkozta: "Hiszek abban, hogy a Balázsék nélkülem, adott esetben mással ugyanúgy sikeres tud lenni."

Nagy Alekosz bejelentkezett Vadon megüresedett helyére a közösségi médiában, szerinte ő alkalmas volna Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé - írja a 24.hu. A görög celeb elmondta, szeret a rádióműsorba járni, még szívesebben maradna a saját blokkja után beszélgetni.

"Egyelőre abban gondolkodnék, hogy hozzá szeretnék szólni a következő témákhoz. Önálló téma... az másik asztal" - fogalmazott Alekosz.

"Köszönjük, hogy itt voltál, tartunk egy nyilvános castingot, hadd gondolkodjunk el rajtad." Sebestyén elmondta a hallgatóknak, semmit nem kell tényként kezelni a Vadon helyére érkező harmadik személyt illetően, majd ők bejelentik, ha lesz konkrétum. Vadon pedig humorosan hozzátette: "Ha valaki komolyan gondolja, hogy Alekosz, akkor inkább visszajövök!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.