Botrány

Az olasz miniszterelnök dobta a párját, mert az csoportos szexet akart

Giorgia Meloni bejelentette, hogy szakított hosszú távú partnerével, Andrea Giambrunóval, miután a férfi egy kollégáját "édeshármasra" kérte fel.

2023.10.23 20:11ma.hu

Giorgia Meloni olasz miniszterelnök bejelentette, hogy elvált hosszú távú partnerétől, a televíziós személyiség Andrea Giambrunótól, miután olyan felvételek kerültek elő, amelyeken a férfi látszólag egy női műsorvezető társát próbálja beszervezni egy hármas vagy négyes együttlétbe.

"Az Andrea Giambrunóval való kapcsolatom, amely csaknem tíz évig tartott, itt véget ér" - írta a 46 éves Meloni pénteken a közösségi médiában közzétett bejegyzésében, néhány nappal azután, hogy vírusként terjedtek el azok a felvételek, amelyek Giambruno cselekedeteit mutatják a jól ismert "Striscia la Notizia" című műsor forgatásán.

"Köszönöm neki az együtt töltött csodálatos éveket, a nehézségeket, amelyeken keresztülmentünk, és azt, hogy nekem adta a legfontosabbat az életemben, ami a lányunk, Ginevra" - folytatta.

Meloni kommentárja a videó felbukkanását követi, amelyet egy reklámszünetben forgattak, és feltöltöttek a műsor közösségi médiacsatornáira és weboldalára. A felvételen állítólag az látható, ahogy Giambruno csoportos szexre kéri fel a női műsorvezető társát, miközben úgy tűnt, hogy a férfi a nemi szervét fogdossa, amikor a célozgató megjegyzéseket teszi.

Giambruno pénteken ügynökén keresztül közölte, hogy ő és a műsorszolgáltató Mediaset megállapodtak a műsor felfüggesztéséről a botrány közepette. A korábban a néhai Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök tulajdonában lévő Mediaset közölte, hogy "vizsgálja a Giambruno állítólagos helytelen viselkedésével kapcsolatos tényeket".

A társaságot korábban szexista tartalmak sugárzásával vádolták, és rendszeresen közzéteszi a "Striscia la Notizia" műsorvezetőinek kulisszák mögötti képeit.

Meloni a közösségi médiában közzétett bejegyzésében hozzátette, hogy az ő és Giambruno "útjai már egy ideje szétváltak" a szakításuk előtt. "Megvédem azt, amik voltunk, megvédem a barátságunkat, és mindenáron megvédek egy hétéves kislányt, aki szereti az anyját és szereti az apját, úgy, ahogy én sem tudtam szeretni az enyémet".

Meloni az Olaszország testvérei párt vezetője, 2022 októbere óta miniszterelnök. Korábban már megvédte Giambrunót, többek között azt állítva, hogy "félreértették", amikor olyan megjegyzéseket tett, amelyekből úgy tűnt, hogy egyes nemi erőszakos esetek elkerülhetők lennének, ha a nők úgy döntenének, hogy nem isznak alkoholt.

Vasárnap Meloni elárulta, hogy "személyes napot" vesz ki egy nagy politikai konferenciáról. "Sajnálom, hogy nem lehetek önökkel személyesen" - mondta videokapcsolaton keresztül azon az ünnepségen, amelyen az Olasz Testvérek párt hatalomra kerülésének első évfordulóját ünnepelték. "Én is ember vagyok".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.