Színes

Elfogatóparancsot adtak ki a Kőgazdag fiatalok szereplője ellen

Sikkasztás miatt körözik Papaszítát.

2023.10.11 18:14ma.hu

Körözi a rendőrség a TV2 Kőgazdag Fiatalok című reality műsorából ismert Papaszítát. A férfit PSG Ogli testőreként ismerhették meg a nézők.

A Papaszíta - vagy hivatalosan: Hopka László - nevű, 43 éves férfi ellen október 11-én adott ki elfogatóparancsot a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja.

A rendőrség honlapján arról írtak, hogy a férfit sikkasztás miatt keresik.

A körözési eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság kezeli. A honlapon megosztották a férfi fotóját is.

PSG Ogli, azaz Papp Olivér korábban azért fogadott testőrt, ugyanis elmondása szerint sokszor zaklatják vagy éppen követik a rajongók, ezért nem érezte magát biztonságban - emlékeztet az Index.

Papaszítát "a legrúgóképesebb testőrként" ismerhették meg a TV2 nézői, miután férfi - önvédelmi mozdulatokat mutatva - lerúgta PSG Ogli 10 millió forintot érő csillárját.

"Épp ezért szeretem Papaszítát. A legrúgóképesebb pacek a világon. Még a tízmilliós csillárt is szó nélkül lerúgja" - magasztalta védelmezőjét Ogli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.