Színes

Dopeman a Kőgazdag fiatalokról: 'Úrnak születni kell, paraszt meg terem, mint a gomba'

Pityinger László a tőle megszokott stílusban fejtette ki véleményét.

2023.09.29 07:28ma.hu

Kőgazdag fiatalok - #richkidshungary címmel indított sorozatot a TV2, s bár a hazánkban újnak számító formátum még csak alig kezdődött el, az már most kiakasztja a tévénézőket - írja az Index.

A műsorral kapcsolatban Dopeman, azaz Pityinger László sem tudta magában tartani a véleményét, aki teljesen kiborult a pazarló fiatalokat látva.

"Apámnak volt egy mondása: Ha fapadosnak születtél, fapadosként is halsz meg. A fapadról fölállni pénz által nem lehet, mert ahhoz stílus kell. Az pedig pénzen nem vehető. Erről is szól a Kőgazdag Fiatalok című sorozat. Úrnak születni kell, paraszt meg terem, mint a gomba" - fogalmazott egy interjú során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.