Oktatás

Szinte hihetetlen - egyetlen tankerületben 17 ikerpár került egyszerre óvodába

Az ikrek rendkívüli koncentrációja egyetlen óvodában olyan statisztikai anomália, amely felkeltette az emberek érdeklődését.

2023.09.23 15:18ma.hu

Egy pennsylvaniai tankörzet 17 ikerpár születésnapját ünnepli az óvodai csoportjában, népszerű nevén "ikeróvodában". Az ikrek rendkívüli koncentrációja egyetlen óvodai csoportban olyan statisztikai anomália, amely felkeltette az emberek érdeklődését.

A 17 ikerpár, összesen 34 gyerek, egyedülálló dinamikát kölcsönöz a csoportnak, ahol mindennaposak az olyan különleges kapcsolatok, amelyet csak az ikrek tudnak megérteni.

A legtöbb ikerpár (7) a Ridge Park Általános Iskolába fog járni, majd a Whitemarsh Általános Iskola következik hat testvérpárral, és a Plymouth Általános Iskola négy testvérpárral. A Colonial iskolakörzetben még soha nem volt olyan osztály, amelyben ennyi ikerpár lett volna.

"Bár az első óvodai nap néha szorongással járhat a kisgyermekek számára, az, hogy az első napon van egy "beépített pajtás", az egyik előnye ezeknek az újonnan érkező iker óvodásoknak" - magyarázta a körzet.

"A gyerekek közül sokan arról számoltak be, hogy az, hogy mindig van valaki, aki mindig mellettük van, az egyik dolog, amit a legjobban szeretnek abban, hogy ikrek."

Peggy Smith, a Ridge Park óvónője szerint az idei "ikeróvodai" osztály példátlan.

"20 éve vagyok óvónő" - mondta Smith a WPVI-TV-nek. "Általában csak néhány ikerpár van, ha egyáltalán van".

A tanév kezdetével a pedagógusok és a szülők várják, hogy lássák ezt a 17 ikerpárt együtt növekedni és tanulni.

Az "ikeróvoda" élménye egyedülálló és kellemes esemény a pennsylvaniai iskolarendszer számára. Mégis megmutatja a közösség és a közös élmények értékét az oktatásban.

Ezek az ikrek egy hihetetlen utazásra készülnek, amely maradandó hatással lesz az életükre és a körülöttük élőkre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.