Elképesztő sztori

1000 éves 'idegen' holttesteket mutatott be a mexikói kongresszusnak egy ufológus

A mexikói kongresszusban mutatták be egy 2023. szeptember 13-i meghallgatáson a Jaime Maussan ufológus által idegen holttestnek nevezett leleteket.

2023.09.16 19:03ma.hu

Egy önjelölt ufószakértő felejthetetlen előadást tartott kedden Mexikó nemzeti törvényhozásában, amikor felfedte, hogy állítása szerint mumifikálódott "idegen holttestekről" van tudomása, amelyek közül az egyik állítása szerint "tele" volt petesejtekkel.

A televíziós kamerák előtt nyitotta fel Jaime Maussan, a magát ufológusnak valló férfi a két kis koporsót a mexikói kongresszus termében, amelyben két kis alak pihent, ezekről azt állította a törvényhozóknak, hogy "idegen holttestek".

A koporsók aprók voltak, tartalmuk pedig a földönkívüliek sztereotip ábrázolásaira hasonlítottak, hosszú, nagy fejjel, nagy szemekkel, kis testtel és három ujjal a hosszúkás kezeken.

"Ezek a példányok nem a földi evolúciónk részei" - állította Maussan eskü alatt vallomást téve. "Ezek nem olyan lények, amelyeket egy UFO roncs után találtak. Ezeket bányákban találták, ahol megkövesedtek".

A testeket állítólag 2017-ben találták meg a perui Cuzco egyik bányájában, és a médiajelentések szerint 1000 évesek lehetnek.

Az Andok felföldjén és a Csendes-óceán partvidékén élő prekolumbián őslakos társadalmak régóta gyakorolták a mumifikálási rituálékat halott embereken, számos példát ismer a tudomány. A múlt héten a perui főváros, Lima egyik lakott külvárosában találtak egy 1000 éves emberi múmiát, aki a becslések szerint a korai Ychsma-kultúra idején élhetett.

"Ezek nem múmiák" - bizonygatta kedden Maussan. "Ezek teljes testek, amelyeket nem manipuláltak".

Maussan bemutatta az idegen testekről készült, szerinte röntgenfelvételeket is, amelyek azt mutatják, hogy az egyikben petesejtek voltak.

José de Jesús Zalce Benítez törvényszéki szakértő és katonai orvos azt vallotta, hogy az úgynevezett "idegeneknek" nagy agyuk és kicsi szemük volt, "ami lehetővé tette a széles sztereoszkópikus látást", és hogy valószínűleg csak folyadékot ittak, mert nem voltak fogaik.

A médiajelentések szerint Maussan korábban hasonló állításokat tett idegenek holttestekről, amelyeket azonban később megcáfoltak. Például 2017-ben egy apró, összezsugorodott testről azt állította, hogy mumifikálódott földönkívüli, ehelyett kiderült, hogy egy indián gyermek volt, akit 1896-ban fedeztek fel Arizonában.

A Földet állítólagosan meglátogató földönkívüliek mindig is felkeltették a lakosság egy bizonyos rétegének érdeklődését, amely úgy véli, hogy "az igazság odaát van", ahogy egy népszerű sci-fi műsor fogalmazott, de az utóbbi években az azonosítatlan légi jelenségek a hatalom csarnokaiban is nagyobb figyelmet kaptak.

Az amerikai kongresszus eddig több meghallgatást tartott az UFO-észlelések drámai megugrása miatt, amelyek a törvényhozók szerint az ellenséges nemzetek által tesztelt kísérleti repülőgépek jelei.

Egy júliusi meghallgatáson David Grusch, a légierő veteránja és a Nemzeti Űrügynökség volt tagja, aki a Pentagon azonosítatlan anomális jelenségekkel foglalkozó munkacsoportjának - az UAP-jelentések kutatásával megbízott testületnek - a nemzeti felderítő tisztjeként szolgált, azt állította, hogy az USA eltitkolja, hogy idegen testek és űrhajók vannak a birtokában. Azt állította, hogy bizonyítékai titkosak, és nem hozhatók nyilvánosságra.

A hónap elején Neil DeGrasse Tyson asztrofizikus és tudományos oktató arra a kérdésre, hogy az amerikai kormány esetleg eltitkolja a nyilvánosság elől az idegenekkel kapcsolatos tevékenységeket, azt mondta, hogy Washington nem elég "kompetens" ahhoz, hogy ilyen titkot tartson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.