Színes

VV Kriszti lett a ValóVilág 11 győztese

Idén újra női győztese lett a realitynek.

2023.03.06 07:41ma.hu

106 nap után vasárnap este véget ért a ValóVilág 11. szériája. A fináléra az eredeti, 15 villalakóból mindössze 3 maradt, miután szombat este a nézők szimpátiaszavazáson kiejtették VV Renit: VV Kriszti, VV Melina, valamint VV Rico. Utóbbi távozott a leghamarabb a stúdióból, övé lett ugyanis a harmadik hely, egyúttal azonban a legjobb férfi játékos címe is. Ezzel egyértelművé vált, az évadot ezúttal is, immáron zsinórban harmadjára egy hölgy fogja megnyerni, a VV-történelmének első női döntőjében - írja az Index.

VV Kriszti és VV Melina hangos és indulatos szótacsája után az utolsó percekre visszatérhettek a villába, ahol aztán kihirdették az eredményeket. Magabiztos előnnyel, 60-40 százalékos arányban végül a párbajra sosem küldött VV Kriszti lett a ValóVilág 11. győztese, emellett pedig a 36 millió forintos fődíj tulajdonosa.

A lány sikítva, teljes extázisban vetette a kanapéra magát, majd érezelmes búcsút vett az elmúlt hónapokban otthonául szolgáló villától.

"Nem tudok mit mondani, felfogni nem tudom még, ami történt. Köszönöm, hálásan köszönöm" - mondta VV Kriszti, aki utána Karinthy Frigyes Előszó című művéből szavalt el egy részletet, majd kiabálva szaladt ki végleg a luxusbörtönből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.