Időjárás

Egy sztriptízbár különleges ajánlatot tett a reptéren rekedt utasoknak Las Vegas-ban

A repülőtéren ragadni, mert a rossz időjárás miatt a repülőgépünk földre kényszerült, mindig rémálom, de a Las Vegasban rekedtek számára egy bizonyos vállalkozás kitalálta, hogyan lehet megédesíteni az általában elég keserű pirulát.

2022.12.29 07:15ma.hu

A Las Vegas-i repülőtéren rekedt több mint 2800 utas számos bónuszt és kedvezményt kaphat, ha ellátogat Larry Flynt Hustler Clubjába. A klub bejelentette, hogy nem csak ingyenes fuvart biztosít a reptérről az ajtajáig, hanem ingyenes belépőt is ad mindenkinek - nem beszélve az ingyen italról -, aki felmutat egy törölt járatra szóló jegyet.

A viharos időjárás hatalmas járatkéséseket okozott az Egyesült Államokban. Az amerikai média szerint a Southwest Airlines "eltörölt minden lehetőséget, hogy január 1-jéig foglalni lehessen".

A FlightAware járatkövető szolgáltatás szerint december 27-ig több mint 2800 járatot töröltek, köztük csak Kaliforniában:
- a Long Beach repülőterén mintegy 60 járattörlést;
- több mint 80 törölt járat a hollywoodi Burbank repülőtéren;
- körülbelül 50 járattörlés az Ontario nemzetközi repülőtéren;
- körülbelül 100 törölt járat a John Wayne repülőtéren.

December 21-e óta súlyos téli viharok sújtották az Egyesült Államokat, ami sok amerikai számára felforgatta a normális életvitelt. Ennek a katasztrófának nemcsak a járatok tömeges késése volt a következménye, hanem legalább 50 haláleset és a fosztogatások is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.