Állatkínzás

Élő macskát találtak a JFK repülőtéren feladott csomagban

Nem zsákbamacska volt.

2022.11.24 11:15ma.hu

A New York-i JFK repülőtéren a biztonsági szolgálat egyik tisztviselője megdöbbenve tapasztalta, hogy egy vörös macskát talált egy feladott bőröndben, miután az átment a röntgengépen.

A Közlekedésbiztonsági Hivatal szóvivője elmondta, hogy az utazó azt mondta a reptéri tisztviselőknek, hogy a macska valaki máshoz tartozik a háztartásában, és fogalma sem volt arról, hogy a táskában van.

"A biztonsági kollégát sokkolta, amikor egy élő vörös macskát talált a feladott poggyászban a JFK repülőtéren, miután az átment a röntgenberendezésen" - tweetelte Lisa Farbstein szóvivő. "A jó hír az, hogy a macska azóta biztonságban hazatért."

Farbstein később ezt tweetelte: "A röntgengép a cica védőangyala, mert a macska valószínűleg nem élte volna túl a repülést a repülőgép rakterében lévő bőröndben.

Egy Instagram-felhasználó később azt állította, hogy ő a macska gazdája újra megosztotta a TSA posztját a macska röntgenképéről, és a következő feliratot tette hozzá: "Ez az én fiam". A felhasználó ezután egy videót posztolt, amelyen egy vörös macska próbál bemászni egy bőröndbe, felirattal: "bizonyíték arra, hogy ő csak ezt csinálja".

A macska bizonyára nem a legfurcsább állat, amely egy utas poggyászába került. 2018-ban egy utazót közel 5000 piócával a poggyászában kaptak el. 15 ezer dolláros bírságot kapott, mert megpróbálta becsempészni élő rakományát Kanadába.

2021-ben több embert is elfogtak, akik élő madarakat próbáltak az országba hozni a JFK reptéren keresztül. Az egyik esetben egy férfi 40 pintyet gyömöszölt hajcsavarókba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.