Nem csak szeret, hanem tud is síelni

Torres Dani hat métert repült

A Cool Live műsorában Torres Danit faggatták régi szenvedélyéről, a síelésről aki elárulta, hogy téli sportolás közben akadtak hajmeresztő pillanatai.

2009.02.25 07:02rtlbulvar.hu

Az ifjú zenész elárulta, nyolc esztendős korában ismerkedett meg a siklás világával, azóta rajong a népszerű téli sportért. Első leckéit Szlovákia hajmeresztő lankáin vette, bevallása szerint ennek köszönhető, hogy nem csak szeret, tud is síelni.

- Köztudott, hogy aki Szlovákiában sajátítja el az alapokat, később szinte bárhonnan le tud majd gond nélkül siklani. Éppen ezért - bár számtalan esésen van túl - komolyabb balesetet még sohasem szenvedett.

- Voltak hajmeresztő pillanatok. Egy alkalommal hét métert repültem, de semmi bajom nem esett. Dani nemrég tért vissza az olasz-osztrák határról, ahova az RTL Klub Havazin című műsorának forgatásai miatt utazott el. Bevallása szerint nagyon élvezte, hogy újra lécre pattanhat, örömét pedig csak tetézte a kedvező időjárás: méteres hó és napsütés fogadta őket. Nem is vesztegette az időt. A pályák nyitásától és a felvonók indulásától egészen zárásig hódolt egyik kedvenc hobbijának, sőt, a helybéliek útbaigazításának köszönhetően még a rejtettebb, ám annál izgalmasabb lejtőket is alkalma nyílt kipróbálni.

A felhőtlen hangulat bűvöletében egy dallam is kipattant Dani fejéből, amit elsőként a Cool Live nézőinek mutatott meg, élő adásban.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.