Világvége

Egy 2671-ből jött 'időutazó' azt állítja, hogy az idegenek idén december 8-án landolnak a Földön

Az idegenek jelenléte széles körben vitatott téma. Néhány kérdés, mint például, hogy léteznek-e vagy sem, figyelnek-e minket, vannak-e a Földön, mindannyiunk fejében megfordult már.

2022.10.09 08:24ma.hu

Egy önjelölt "időutazó" szerint december 8-án földönkívüliek szállnak le a Földre. Erről egy videót is közzétett a következő felirattal: "Figyelem! Igen, én egy 2671-es évből származó valós idejű utazó vagyok, jegyezzétek meg ezt az öt dátumot, mert eljönnek".  

Az önjelölt időutazó öt jóslatot osztott meg a közösségi médiaplatformon, mind fél éven belül megvalósul. A férfi azt állítja, hogy a 2671-es évből származik.

A leginkább figyelemfelkeltő szerint az emberek idén decemberben léphetnek kapcsolatba az idegenekkel. Szerinte az idegenek december 8-án egy óriási meteorral szállhatnak le a Földre.

De előtte még, november 30-án egy új, a Földet utánzó bolygót fedez fel a James Webb Teleszkóp.

A harmadik eseményre 2023. február 6-án kerül sor, ahol egy csapat tinédzser felfedez egy olyan eszközt, amellyel féregjáratot lehet nyitni más galaxisokba.

A következő év márciusában Alaric egy ősi faj felfedezését jósolja a Mariana-árokban.

Legutolsó jóslata szerint az USA nyugati partvidékének lakóit, különösen San Franciscót egy 230 méter magas  megacunami fogja sújtani 2023 márciusában.

Ön hisz az időutazókban? Írja meg nekünk a hozzászólásokban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.