Videóra is vették az orgiát!

Kis híján szado-mazo - Csoportszexen kapták a rendőrtiszti főiskola diákjait!

Meghökkentő! Valóságos orgia zajlott a Rendőrtiszti Főiskola öt diákja közt - A kollégiumi csoportszexről videó is készült, mely felkerült az internetre, így buktak le a hallgatók!

2009.02.20 09:50

Orgián kapták a Rendőrtiszti Főiskola öt hallgatóját - Pontosabban, négyen vettek részt a vad csoportszexben, amelyben még a sörösüvegeket is felhasználták szexuális segédeszköznek, ötödik társuk filmre rögzítette a jelenetet - adta hírül a Blikk.

A lap értesülései szerint a diákok igencsak ittas állapotban nyalták-falták egymást, a videó pedig felkerült az internetre! A hallgatók így lebuktak, de a felvételt a főiskola kérésére eltávolították a világhálóról.

A Blikknek egy felsőbb éves hallgató úgy nyilatkozott, hogy tudomása szerint a csoportszexben részt vett két lány másnap azonnal elindult, hogy visszaszerezze a videót, de már későn.

A srác, aki készítette a felvételt, már feltette a netre, és az iskolában is mindenki egymásnak küldözgette a pajzán videót...

A lap értesülései szerint a felvételt rögzítő diák szülei is rendőrök, és botrányt ígértek az intézménynek, miután az esetet követően kimaradt a fiuk az iskolából. Véleményük szerint a gyermekük az a néhány hónap alatt változott meg, míg a Rendőrtisztire járt.

Az intézmény rektorhelyettese, dr. Fórizs Sándor a Blikknek elmondta, hogy a pajzán eset december 21-én történt, de a vezetőség csak január 5-én értesült róla. Az öt érintett diák önszántából távozott az iskolából, a fegyelmi vizsgálat eredménye után mindenképp menniük kellett volna.

A kis híján szadomazo szexbe hajló aktust nemcsak mobillal rögzítették, hanem képek is készültek róla.

A dolog a kollégiumi szoba egyik ágyán folyt, később a két lány az üres sörösüvegekkel elégítette ki egymást. Több hallgató most is őrzi a felvételt - adta hírül a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.