Bulvár

Kiválogattuk a legjobb főispános mémeket - ezeket meg kell néznie!

Az internet népművészei nem unatkoztak az utóbbi 24 órában.

2022.06.22 19:48ma.hu

A Magyarország 2023. évi központi költségvetésének megalapozásáról című törvényjavaslatban elrejtett módosítások szerint a kormánymegbízottak mostantól főispánok lesznek, ezzel pedig 75 év után ismét visszakerül a magyar közjogi rendszerbe az egyik legősibb magyar tisztség. Sőt, a vármegye megnevezés is visszakerüln a használatba. A módosítások igencsak kiverték a biztosítékot a közösségi médiában.

Mostantól annak is vége, hogy láthatjuk a képviselők vagyonát, természetesen összhangban az EU gyakorlatával. Miközben elnevetgélünk az ispánokon és a vármegyéken, Kocsis Máté kivetette az ingatlanokat/megtakarításokat/ingóságokat az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozati köréből, legalább is ez olvasható a Parlament holnapjára feltett javaslat 18. oldalán.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.