Nem a szokásos töltelék

Felnőtt szexjátékot találtak az Ohio folyóban fogott harcsában

Az egyik férfi, aki kifogta a szóban forgó halat, elmondta, fogalma sincs, "hogyan és miért" került a szexjáték egyáltalán a folyóba.

2022.06.11 21:14ma.hu

Két barát, akik a múlt héten az Ohio folyóhoz horgászni mentek, végül egy meglehetősen szokatlan "tölteléket" fedeztek fel egy kifogott halban - számolt be a Fox leányvállalata, a WXIN.

Richard Kesar szerint azonnal gyanították, hogy valami nincs rendben, amikor behálózták és behúzták a szóban forgó halat - egy kék harcsát.

"Észrevettük, amikor a csónakba tettük, hogy a gyomra hatalmas" - emlékezett vissza, hozzátéve, hogy "gyakori, hogy más halakat, néha teknősöket, pézsmapatkányokat és más állatokat is találunk", amelyeket az ilyen halak lenyelhettek.

Amikor azonban Richard és barátja, Jon Hoop hazatértek, és végül kibelezték a harcsát, amit találtak benne, az egy jókora "felnőtt szexuális játék" volt.

"Amikor kijött, Jon, a feleségem és én elkezdtünk nevetni. A feleségem azonnal eltakarta a lányom szemét, és elfordította tőle" - tette hozzá Kesar.

Azt is megjegyezte, hogy fogalma sincs, "hogyan és miért" került a szexjáték a folyóba.

"Ez határozottan olyasmi, ami nem történik gyakran" - tette hozzá Kesar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.