Nem tűnt el a showman

Cáfolja Friderikusz ügyvédje, hogy rendőrökkel kerestetnék a tévést

A korábbi hírekkel ellentétben cáfolja Friderikusz Sándor jogi képviselője, hogy rendőrökkel kerestetnék a televízióst és azt is, hogy a showman-nek nem sikerült kézbesíteni címére a bírósági idézést.

2009.02.19 12:25

A napokban olyan hírek jelentek meg a bulvársajtóban, hogy Friderikusz Sándor nem vette át a Pálffy István ügyvédje által küldött bírósági idézést. A küldemény azzal érkezett vissza a feladóhoz, hogy ismeretlen helyre költözött a címzett, és most rendőrökkel kerestetik a tévést.

Friderikusz Sándor jogi képviselője, Dr. Gazdag Beáta azonban most a Blikk című bulvárlapban cáfolta mindezt.

Tájékoztatása szerint ugyanis Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese elmondta, hogy nem érkezett meg a BRFK-hoz a bíróság hivatalos felkérése, vagyis a rendőrök nem keresik a televízióst.

Cáfolta azt is, hogy nem siekrült volna kézbesíteni Friderikusz címére a per idézését, mely Pálffy Istvánról szól. Nemrég megjelent kötetében a showman többek között azt állítja, hogy Pálffy nem egyszer ittas állapotban vezette az Jó estét, Magyarország című műsort.

Dr. Gazdag Beáta a Blikk-ben tájékoztatást adott arról, hogy Friderikusz Sándor kedden maga hívta fel a Budai Központi Kerületi Bíróság csoportvezetpjét, és értesítette őt a posta- és lakcíméről, amely 19 éve ugyanaz.

Friderikusz Sándor jogi képviselője arról is értesítette a lapot, hogy Pálffy István ügyvdéje olyan címet adott meg a bíróságnak, ahol a showman nem élt soha és nem is tartózkodott ott.

Az eredeti ügyvédi felszólítás tértivevényén nem állhatott a tévés aláírása, miután az sosem juttott el hozzá - írta közelményében Dr. Gazdag Beáta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.