"Nincs olyan vietnami nő, akivel ne feküdnék le"

Jáksó férfiprostituált lenne Vietnámban!

Korábban sem titkolta Jáksó László, hogy beindítják a fantáziáját az ázsiai hölgyek - Most bevallotta: szívesen költözne Vietnámba, ott nincs nő, aki ne tetszene neki.

Az étel nem, a hangulat jó volt Jáksónál! képgaléria

2009.02.16 08:10ma.hu

Hétévente stílust kell váltania az embernek - véli Jáksó Laci, aki már kilenc éve ül a Heti Hetes műsorvezetői székében. Tíz éve dolgozik a médiában, de ma már szívesen kiköltözne Vietnámba, és bármilyen munkát elvállalna!

Bár viccesen hangzik, de még férfiprostituáltnak is elmenne. Igaz, olyannal is le kéne feküdnie, akivel nem akar. Csakhogy ő mindenkivel akar - tette hozzá. Szerinte Vietnámban a 80 éves nő is negyvennek néz ki - mondta el a Napi Ásznak a sztár.

Jáksó László nemrég fiatalabb éveiben dédelgetett terveiről is beszámolt egy interjúban - Gyerekként ugyanis eleinte nem a médiáról álmodott, sőt, elhatározta, hogy állatorvos lesz!

Mint elmondta, a szülei nem erőltettek rá semmilyen foglalkozást. Azért fordult meg a fejében, hogy állatokat gyógyítson, mert a rendelőbe nagyon csinos lányok jártak, s úgy gondolta, így közelebb kerülhet majd hozzájuk.

Csakhogy később felvilágosították, hogy bizony az állatok hátsójában is kell majd turkálnia...

Jáksó nagy rajongója az ázsiai kultúrának és hölgyeknek, s véleménye szerint a keleti országokban nehezen akadhat horogra csúnya nő.

Nagyon tetszenek neki a vágott szemű lányok - Nem véletlenül jár thai masszázsra, hiszen ott is egzotikus hölgyek gyúrják át a testét.

Laci természetesen az ázsiai konyhát is imádja, bár mostanság óvatosabb a nyersételekkel, így a szusival is.

A műsorvezető ugyanis nem tagadja: mérgezéstől való félelme nem átlagos. Mindig tart attól, hogy megmérgezik...Úgy véli egyébként, nincs mérgezésfóbiája, de jobb félni, mint megijedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.