Koronavírus-járvány

Novax DjoCovid - elöntötték az internetet a Novak Djokovic-mémek

A teniszcsillag elvesztette a fellebbezését, hogy Ausztráliában maradhasson, miután a kormány úgy döntött, hogy megszünteti a vízumát. Sokan sajnálták, sokak szerint igazságos döntés született. Mindenesetre az internet népművészeit megihlette a botrány.

2022.01.17 19:56ma.hu


Mint ismeretes, az ausztrál bíróság ismét megerősítette a hatóságok azon döntését, amely törölte Novak Djokovic vízumát. A szerb sztárt kiutasították, ami azt jelenti, hogy nem tudja megvédeni Grand Slam-címét Melbourne-ben. Djokovic kilencszeres Australian Open-bajnok, és az elmúlt három egymást követő évben megnyerte a tornát. Ezzel 21 Grand Slam-címmel rekordot állított volna fel, amivel megelőzte volna Roger Federert és Rafael Nadalt az örökranglistán. A vasárnapi döntés értelmében Djokovicnak hároméves eltiltással kell szembenéznie, és nem léphet be Ausztráliába. A szomorú történet sok művészlelkű Facebookozót megihletett:













Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.