A sztár nagy dobásra készül!

Rippelék elvetemült helyekre vágynak!

Brazíliában a szökést sem hagyják ki, ha, de előtte még hajóskapitány vizsgát tesznek. Rippel Ferenc és Rippel Viktor ismét nagy dobásra készül, ráadásul nem is egyre.

2009.02.12 17:00rtlbulvar.hu

A fivérek a brazil elnök meghívására részt vesznek a Riói Karneválon, előtte pedig leteszik a tengeri hajóskapitány vizsgát. De vegyük csak szépen sorban! Az izmos legények tehát hamarosan Brazíliába utaznak, méghozzá 30 gyönyörű kánkános lány kíséretében. 

- " A párizsi Moulin Rouge-zsal megyünk, három hétig leszünk kint, és bátran mondhatom, hogy ez az előadássorozat lesz a pályánk egyik csúcsa." – mondta Feri az RTL Bulvárnak. 

– " Túl sok információnk nincs még, az előzetes hírek szerint megkülönböztetett helyen leszünk, és már most foglalkozik velünk az ottani média. Ez egy nagyon nagyszabású rendezvény, amelyen több millióan vesznek részt, éjjel-nappal szól a zene."
 
A világrekorder azt is elárulta, hogy egy-egy ilyen kiruccanás során bizony el szoktak szökni testvérével. 

- " A Moulin Rouge szabályai eléggé megkötnek minket, biztonsági őrök hoznak-visznek általában. De mi ki szoktunk szökni, így tettünk például Taiwanon is, ahol hatalmas tájfun volt. A szállodát lezárták, beszögelték az ablakokat, se ki, se be nem lehetett menni. Mi azonban kiszöktünk, megnéztük a vihart. Biztos vagyok benne, hogy Brazíliában is elmegyünk a legelvetemültebb helyekre is, az őrök ellenére. Majd 2-3 nap alatt gyorsan lebarnulunk, leveszünk minden kirívó ruhát, így talán nem lesz baj."
 
De a fiúknak a brazil kiruccanás előtt még vizsgázniuk kell, ha sikerrel veszik az akadályt, tengeri hajóskapitányok lesznek. 

- " Felkértek bennünket, hogy vegyünk részt egy vitorlásversenyen. Hajóztunk már tengeren, de csak meghívott vendégként, hobbiból. Persze akkor is tanultunk valamit, de így egészen más, hogy rajtunk van a felelősség. És most már ismerjük a szabályokat is, tisztában vagyunk vele, mennyi mindennek kell megfelelni. Kicsit félünk is a kihívástól, de bízunk benne, hogy sikerül. Egy képzés után számot kell adni a tudásunkról, lesz többek között meteorológiai és navigációs vizsga is. Eredetileg a horvát partra mentünk volna, de ott most orkán erejű szél tombol, így valószínűleg Balatonon vizsgázunk. "- mondta Feri.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.