Állati

Látott már elefántot kerítésen átmászni? - Most fog!

Futótűzként terjedt a videó, amelyen egy ormányos a vaskerítésen verekszi át magát.

2021.11.27 23:25ma.hu

A közel 257 milliárd neuronjával az elefántot a Föld egyik legintelligensebb élőlényének tartják, amely szociális viselkedéséről ismert. Az embereknek ezzel szemben csak 86 milliárd neuronjuk van.

Az indiai Karnataka államban található Nagarahole tigrisrezervátum közelében egy 27 másodperces videó terjedt el, amelyen egy elefánt megpróbál átmászni egy vaskerítésen.

A videót, amelyet már több százezren láttak, Supriya Sahu osztotta meg, aki Tamil Nadu állam környezetvédelmi, éghajlatváltozási és erdészeti minisztériumának főtitkára.

A netezők sokasága csodálkozott azon, hogy a videóban az elefánt milyen gyorsan átkel a vaskerítésen.

A poszt, amelyhez több mint 500 hozzászólás érkezett, miatt sok közösségi médiafelhasználót szóhoz sem jutott és lenyűgözte a hím elefánt lélekjelenléte. Néhányan azonban azt is javasolták, hogy távolítsák el az ilyen kerítéseket, hogy megkönnyítsék az állatok dolgát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.