Pikantéria

Újabb orosz modell nem bírt magával és popót villantott egy templomnál

Az orosz OnlyFans modell ellen nyomozás indult, mert templom mellett mutogatta a fenekét.

2021.11.20 10:55ma.hu

Az oroszországi Kaluga régióban a rendőrség vizsgálatot indított, miután kiderült, hogy az OnlyFans egyik modellje egy templom előtt tette közzé pucér fenekét és még le is fotózta. Ez azután történt, hogy egy másik nőt börtönbüntetésre ítéltek hasonló vétség miatt.

Natalia Maslennikovát, akit az interneten Trikotasha néven ismernek, azzal vádolják, hogy felhúzta a szoknyáját, hogy megvillantsa a fenekét a Kaluga-i Transfiguration templom előtt, egy Moszkvától délnyugatra fekvő, mintegy 200 000 lakosú kisvárosban. A nyilvánvalóan tavaly júliusban készült fotók nem keltettek széles körű figyelmet, amíg az ultrajobboldali, nőellenes, konzervatív blogger, Vladislav Pozdnyakov le nem leplezte őket.

A fotózásról készült három képet közzétették az interneten, de azóta törölték őket, akárcsak Maslennikova Instagram-, TikTok- és VKontakte-oldalát.

A helyi rendőrség szerint a nyomozás folyamatban van.

A Podyom online hírportálnak nyilatkozva Dmitrij Denisov kalugai polgármester elítélte Maslennikovát, de az ilyen esetek kezelésének felülvizsgálatára szólított fel, hogy a rendszer "ne akadjon el".

"Biztos vagyok benne, hogy biztosan valami baj van az elméjükben és a lelkükben" - mondta. "Bárcsak ezekből a lányokból gondoskodó anyák és szerető feleségek válnának. Biztos vagyok benne, hogy ebből nincs elég az életükben".

Szergej Komarov, az egyház kiadói és információs tevékenységért felelős osztályának vezetője azt sugallta, hogy a vallási testület nem fog panaszt tenni, de felszólítást tett, hogy "kezeljék" az elkövetőt.

A legújabb botrány egy sor olyan nagy visszhangot kiváltó esetet követ, amelyekben hasonló viselkedés miatt börtönbe zártak vagy nyomozás indult obszcénkodó fiatalok ellen. A hónap elején Ksenia Damova orosz pornószínésznőt, ismertebb nevén Rita Foxot 14 napra börtönbe zárták "rendbontásért", miután közzétett egy fotósorozatot, amelyen meztelen fenekét mutogatta a Kreml előtt.

Damova kéthetes büntetése nem sokkal azután született, hogy egy moszkvai bíróság 10 hónapra börtönbe zárta Ruszlan Bobijev (valódi nevén Ruszlani Murojonzod) tádzsik bloggert és orosz barátnőjét, Aszja Akimovát (Anasztaszija Csisztova), amiért orális szexet szimuláltak a Szent Bazil székesegyház előtt. A "hívők vallási érzelmeinek megsértése céljából" elkövetett cselekményeket büntető törvények alapján ítélték el őket.

Hat nappal azelőtt, hogy Bobijevet és Akimovát börtönbe zárták, egy másik, a Vörös téren forgatott, trágár videó is megjelent az interneten. Ebben az orosz OnlyFans sztárja, Lola Bunny (Lolita Bogdanova) szerepelt, aki a melleit mutogatta a kamerának. Ő ellene is nyomozás folyik "a hívők vallási érzelmeinek megsértése" miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.