Színes

Pornófilmekhez adta a hangját Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija

Karrierje kezdetén még erre is hajlandó volt.

2021.03.12 14:27ma.hu

Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija a Hot! Magazinnak adott interjújában most arról is vallott, hogy karrierje kezdetén még arra is hajlandó volt, hogy pornófilmeket szinkronizáljon.

"Való igaz, hogy amikor Magyarországra először bejöttek ezek a filmek, a hangunkat adtuk hozzájuk. Jókat nevettünk a jeleneteken és a helyzeteken, nem igazán tudtuk komolyan venni az egészet. Persze, a nyögdécseléshez nem nagyon kellett színészkedni. Ez is csak egy műfaj. Igaz, kell egy kicsi gyomor hozzá, de ma sem gondolom, hogy ez problémás vagy kellemetlen lenne számomra. Persze, nem sorolom a nagy alakításaim vagy a szerepeim közé" - mondta a színész a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.