Koronavírus

Nem kér az ünnepi lezárásokból, inkább elhagyta az országot Lakatos Márk

A stylist úgy döntött, csak online vesz részt a családi összejöveteleken.

2020.12.22 08:57ma.hu

2020 karácsonyát egy hirtelen ötlettől vezérelve Zanzibáron, munkával tölti Lakatos Márk.

"Amikor a rendelkezések láttán azzal szembesültem, hogy ez a karácsony kuka, visszatértem régi szokásomhoz, és elhúztam melegebb éghajlatra. Az okokról legyen elég annyi, nem volt kedvem, hogy lefolytassam családon belül azokat a vitákat, hogy ki kivel és miként érintkezhet a családi asztalnál, ki kinek szolgálhatja fel a kaját, jöhetnek-e az unokák, így arra jutottam, az online veszek részt a családi összejövetelen" - írta Instagram-oldalán a stylist.

"Negatív Covid-teszttel vágtam neki az útnak és a landolás után örömmel nyugtáztam, alig van turista a tetthelyen. A földi paradicsomba érkeztem, a tengerparton a strandot takarító brigáddal pózoltam, az alkalmazottak öltözete pedig olyan választékos, színes és energetizáló volt, hogy úgy éreztem, közegemre találtam" - folytatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.