Állati

Bejutni még tudott, kifelé azonban már megakadt a madáreleséget dézsmáló pele

A falánkság ára.

2020.11.22 16:52ma.hu

Egy éhes kis rágcsáló "akadt fenn a horgon", miután teleette magát egy madáretetőbe, amibe még belefért, de kijönni már nem tudott onnan. Több órán át csak tömte a bendőjét a pele, majd miután nem tudott kijutni, el is aludt annak rendje és módja szerint - írja a Daily Mail.

A Wight-szigeten élő 72 éves Cheryl Hewins meglepődve talált a váratlan pufók vendégre. Kissé pánikba is esett, hogy mi tévő legyen az aprósággal. Pláne, amikor felébredt és rápislogott. Szerencsére sikeresen megoldotta a pele további lakhelyét, így a madaraknak is újra szabaddá vált az etető.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.