"Megcsalt, nem bírtam ki, ennyi"

Bekattant a mama: féltékenységből felgyújtotta 80 éves férjét

Anna asszony az utcán pletykálkodott szomszédasszonyával, amikor elment mellettük régi barátnője, Zója. A szomszéd megjegyezte: bezzeg most jóban van Zójával Anna, pedig a férje valaha éppen hozzá "járt".

2009.01.24 13:00MTI

Anna ezután hazarohant és kérdőre vonta férjét, aki beismerte, hogy lefeküdt Zójával 30 éve. Az asszony hangos veszekedés után fejbe verte emberét, s amikor az eszméletlenül a földre esett, leöntötte fűtőolajjal és felgyújtotta. 

A Komszomolszkaja Pravda című lapnak a falubeliek elmondták, hogy Kolja bácsinak egész életében hallgass volt a neve odahaza. Az öreg már évek óta a szomszédokhoz menekült elszívni egy-egy cigarettát, mert a felesége megtiltotta neki a dohányzást. 

A tettes az újságírókat is meglehetősen agresszívan fogadta: „Mit meséljek? A férfi mind disznó, ez is megcsalt engem, biztos te is csalod a feleségedet. Nem bírtam ki, ennyi.” 
 

Az ügyben nyomozást indítottak, de az öregasszonyt nem vették őrizetbe, mivel úgysincs hová mennie. Ha a pszichológusok beszámíthatónak találják, alighanem börtönbe kerül féltékenységből elkövetett gyilkosság miatt.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.