Bűnügy

Kirabolták Vajna Tímeát Ibizán

Kifosztották ibizai nyaralása alatt Vajna Tímeát, Andy Vajna özvegyét, emiatt ottragadt új párjával a spanyol szigeten.

2020.08.15 19:32Ma.hu

Kifosztották ibizai nyaralása alatt Vajna Tímeát és párját.

A történteket az Instagram-sztorijában osztotta meg követőivel Mint angolul írta, "mindent elloptak (pénzt, ékszereket, laptopot, márkás cipőket és táskákat)", de még az irataikat és útleveleiket is. Pedig minden széfben volt, és riasztó is volt a házukban.

Papírok hiányában nem tudják, hogy fognak hazajutni, a legközelebbi magyar nagykövetség ugyanis Tímea állítása szerint Barcelonában van.

Vajna úgy gondolja, a koronavírus miatt a betörők mindenhova betörnek, a rendőrség viszont nem megy ki a helyszínekre.

Az a hír járja, hogy sajnos több a rabló, mint a turista idén. "Mikor lesz már vége ennek a borzalmas covid-világnak?" - tette fel a költői kérdést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.