Vásárlás

Szemüveg nélkül ment a boltba, 30 doboz óvszert vett teafilter helyett

Teázni akart a nagyi, ehelyett egy rakás kotonnal ment haza.

2020.02.18 08:28ma.hu

Rosemarie Riley egyik nap bevásárlókörútra indult, hogy beszerezze a fontosabb dolgokat, mint a kenyeret, teát és kutyaeledelt, ám az eset igen bizarrá vált.

A 76 éves asszony ugyanis otthon felejtette szemüvegét, így 30 csomag Durex Thin Feel óvszert tett a kosarába a tea helyett. Otthon a férje szólt rá, hogy valami nem stimmel a filterekkel. Unokájával, Gemmával tért vissza az üzletbe, hogy becseréljék a sok gumit.

A történet hamar szárnyra kapott a Facebookon, rengetegen osztották és kommentelték, de vajon mit gondolt a pénztáros, amikor beblokkolta a néninek a rengeteg kotont?

Unilad


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.