UFO

Egy, a Holdon parkoló UFO-ra bukkantak - videó

Rejtélyes szerkezetet véltek felfedezni.

2019.02.19 15:17ma.hu

Számos önjelölt kutató hangoztatta már, hogy különös struktúrákat, ufókat, űrhajókat, bázisokat fedezett fel a Holdról készült műholdas fotókon. Ezek kivétel nélkül homályos, szemcsés, nehezen kivehető felvételek. Most azonban egy igen jó felbontású fotón fedeztek fel valami olyasmit, amit nehezen lehetne megmagyarázni a pocsék képminőséggel.

A szakértők sem tudják még, hogy pontosan mi látható a Lunar Reconnaissance Orbiter nagyfelbontású fotóján. A Holdon a Von Kármán és Davvison kráter közt található egy kisebb becsapódási kráter, amelyben olyan, szabályosnak tűnő mértani alakzatokra hasonlító struktúra látható, ami nem úgy néz ki, mintha egy közönséges kőkupac lenne. Túl sok és túl szabályos alakzatok alkotnak egy csoportot, ami első pillantásra inkább tűnik egy összekuporodott Transformers robotnak, mint sziklának - írta a napiufo.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.