Tragédia

Andy Vajnát nem a betegsége vitte el - barátja biztos benne

Az elhunyt filmproducerről vallott hollywooodi jóbarátja, John McTiernan, amerikai filmrendező.

2019.02.18 10:16ma.hu

A 74 évesen elhunyt Andy Vajna sosem heverte ki igazán fia korai halálát - állítja barátja, John McTiernan. Az amerikai filmrendező jelen volt a filmproducer életének legdrámaibb éveiben, amikor egyetlen gyermekének skizofréniája elhatalmasodott, és 12 évvel ezelőtt Justin öngyilkos lett – írja a Blikk.

„Andy éveken át szenvedett, de nem mutatta. Erre is képes volt. Pedig a szíve megszakadt és az enyém is. Többször is részt vettem Justin keresésében, miután valami miatt feldühödött és meglógott. Andyvel éjszakákat töltöttünk Los Angeles utcáin. (…) . Éveken át megtett érte mindent, ami lehetséges volt, de el kellett temetnie” – nyilatkozta a bulvárlapnak a világhírű direktor, aki szerint Andy Vajna kézben tartotta a betegségét.

„Különösen ügyelt rá, nem is volt vele konkrét problémája. Őt nem a betegsége vitte el” – jelentette ki McTiernan, aki szivar helyett virágot vitt barátja sírjára. Azzal indokolta, hogy mindig is sokat rágta Vajna fülét, hogy hagyjon fel a dohányzással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.