Mesteri átalakulások

Unatkozik? Sminkelje magát Disney hercegnővé!

Na mit gondol, ki van a képen? Egy lelkes hölgy, aki ügyesen sminkel? Egy igazi hercegnő? És ha azt mondjuk, hogy egy 21 éves férfi?

2016.06.11 10:53ma.hu

Vannak Disney-rajongók, vannak Disney-függők, és ott van Richard Schaefer, a 21 éves sminkes, aki imádja, ha kedvenc hercegnőink bőrébe bújhat. A képeket nézve komoly elismeréssel adózunk a srácnak, nem kevés tehetség kell, hogy valaki ilyen átalakulásokat hajtson végre.

Richard óriási gyűjteménnyel, 30 jelmezzel és több, mint 40 parókával rendelkezik. Ezeket önmaga szórakoztásán kívül, a kaliforniai Disney cosplay-eken ölti fel, melyen először négy évvel ezelőtt jelent meg.

Minden átalakulás nagyjából két órát vesz igénybe. De Richard az apróságokra is nagyon odafigyel. Speciális fűzőt visel a tökéletes homokóraalak elérése érdekében, és tükör előtt gyakorolja a hercegnői mozgásokat.

Itt találtok még több fotót Richardról. Vagy mondjuk azt, hogy Arielről?

Rapunzel (Képek: BoredPanda)


Ariel


Hamupipőke


Hófehérke


Tarzan Jane-je


Jázmin hercegnő és Megara a Herkulesből


Richard


Pochahontas


Szépség és a szörnyeteg


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.