A nap hőse volt

Mindenki a hős buszsofört ünnepelte

Rossz buszra szállt Budajenőn a 11 éves Zsófi. Mikor rájött, hívta a szüleit. A sofőr pedig a következő megállóban megvárta Zsófival a családot.

2016.02.11 10:18ma.hu
Zsófi apukája, Róbert Facebookon köszönte meg a sófőr jóságát / Fotó: Grnák László

Kanalas József, a Volánbusz 795-ös járat sofőrje azt mondta: "Csak nem képzeli, hogy itt hagyom egyedül? Nekem is van gyermekem."

A szülők végül a Facebookon mondtak köszönetet a sofőrnek. A hír futótűzként terjedt a közösségi oldalon. Mindenki a hős buszsofőr tettét méltatta.

A Volánbusz Zrt.-től a Blikk megtudta, hogy az érintett autóbusz a végállomásra késés nélkül érkezett, az eset miatt adódó minimális várakozást az autóbuszon utazók pedig megértéssel fogadták és türelemmel viselték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.