Gyilkos természet

Videóval: Tigrist ölt a macska

Igen ritka felvételt töltött fel az egyik YouTube-felhasználó, amin egy teljesen mindennapos házimacska különleges vadászatát örökítette meg.

2015.10.26 13:00ma.hu

A macskatulajdonosok számára nem ritka látvány, ha egy döglött egér vagy egy madártetem kerül a lábtörlőre kedvencük szeretetének jeleként. Vagy esetleg azért, mert nem tartja jó vadásznak a gazdit. De az szinte példátlan, hogy egy macska egy tigrist ejtsen el.

A megrázó videóban jól látszik, ahogy a vérszomjas fenevad a bozótba hurcolja áldozatát. Megrázó felvételek következnek, kérjük csak erős idegzetű olvasóink kattintsanak.



A gyilkos jószág tulajdonosa szerint egyébként a cicus a szomszédban ejtette áldozatul a tigrist és csak második nekifutásra sikerült átvonszolnia a kerítésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.