II. János Pál pápa tér

Józsefváros: még élt a bácsi, de már rágták a kukacok - és megjelent egy darázsfelhő is...

A rovarok, lárvák méretéből ítélve a férfi megtalálása előtt néhány nappal kerülhettek rá a rovarok, és biztosan a halálát okozzák, ha nem kap segítséget.

2015.09.23 08:10ma.hu

Valóságos darázsfelhőből szedték ki azt a 60 éves férfit, aki napokig étlen-szomjan várta a halált egy nyolcadik kerületi park padján. A lábán lévő kötés alatt kukacok nyüzsögtek, és valószínűleg az utolsó pillanatban kapott segítséget - írja a Blikk.

A lap szerint az idős férfi négy napig várta egy padon a II. János Pál pápa téren, hogy megegyék a darazsak. Valószínűleg a lába fájt már annyira, hogy nem volt képes megmozdulni. Valaki végül mégis mentőt hívott hozzá, de a darazsak miatt nem tudták megközelíteni.

Boros Tibor méhrajbefogó segítségét kérték, aki azt mondta, hogy a csontsovány ember körül több száz darázs repkedett. Miután hozzá tudtak férni a mentők, leszedték a kötést a lábáról, amelyen csontkukacok nyüzsögtek.

A bácsi alig tudott már beszélni, kórházba vitték, a Blikk úgy tudja, hogy egyik lábát amputálni kellett.

Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő szerint az idős embernek már csak órái lehettek hátra, amikor megtalálták, a segítség éppen időben jött. A rovarok, lárvák méretéből ítélve a férfi megtalálása előtt néhány nappal kerülhettek rá a rovarok, és biztosan a halálát okozzák, ha nem kap segítséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.