Elképesztő felvétel

Így égett le másodpercek alatt egy többemeletes épület Kínában - videó

Rémisztő felvétel került fel a népszerű videómegosztóra: egy meg nem nevezett kínai városban nap közben kigyulladt egy többemeletes épület, majd közel két perc alatt teljesen ki is égett.

A fekete füst csak úgy gomolygott az épület körül, a járókelők döbbenten nézték végig ahogyan a lángok felemésztik az emeletes házat.

A YouTube-ra frissen publikált videó nagyban hasonlít arra, amelyet április közepén tettek fel a LiveLeakre. Bár más oldaláról mutatja az épületet, és itt sem adták meg, hol történt a tűzvész. Akárhogy is, a képsorok akkor is elképesztőek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.