Félbeszakították a forgatást

Christian Bale térdsérülést szenvedett

Súlyos térdsérülést szenvedett Christian Bale, A sörét lovag sztárja, ezért a színész egy előkészületben lévő filmjének forgatását kell elhalasztani.

2015.04.26 20:30MTI

A Variety értesülése szerint Bale térde Los Angeles-i otthonában sérült meg, a lap forrásai szerint keresztszalag-szakadása van, ezért gyógyulása több hónapig eltarthat.

A 20th Century Fox a hétvégén bejelentette, hogy a színész sérülése miatt elhalasztja The Deep Blue Goodby című filmje forgatását, ami nyáron kezdődött volna. Bale balesete James Mangold új Farkas-filmjét is érinti, mivel azt a rendező a The Deep Blue Goodby után forgatta volna. Mangold most először a szuperhősfilmet fejezi be, aztán tér vissza a John D. MacDonald regényszériája nyomán készülő Deep Blue Goodby-hoz.

A 41 éves Bale mostanában a The Big Short című filmen dolgozott Ryan Goslinggal és Brad Pitt-tel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.