Szereti a luxust a műsorvezető

Görög Zita: "Nem vagyok sznob!"

Rózsaszirmok, tengerparti fehér homok, selyem, kristályok... Különleges próbát állt ki Görög Zita, akinek a tapintására hagyatkozva kellett felismernie különböző anyagokat - és közben mesélt is ezt-azt.

2015.04.08 12:00ma.hu

Különleges anyagokat kellett felismernie Görög Zitának: a szépség csak a tapintására hagyatkozhatott, így kellett beazonosítania a lesötétített ládába rejtett tengerparti homokot, a kristályokat, a rózsaszirmokat, a selymet és egy különleges prémium anyagokból készült okostelefont, amely néhány napja debütált az egyik hazai mobilszolgáltató kínálatában.

Zita a "tapogatózás" után szívesen mesélt arról, hogy milyen érzéseket keltett benne a különböző luxushangulatot idéző dolgok érintése. „Az első ládába egy selyemkendőt rejtettek, erről a szenvedély és a szerelem jutott eszembe. A másodikban virágszirmok voltak, amely nekem a romantikát jelenti. Sokszor kapok virágot, a gyermekeim is gyakran meglepnek egy-egy csokorral. A tavaszi kirándulásaink alkalmával mindig szednek nekem vadvirágokat, nagyon aranyosak, ahogy igyekeznek örömet szerezni” – magyarázta Zita, aki a harmadik ládában kristályokat talált.

Fotó: Redlemon

Nem vagyok az a nő, aki a luxust és a csillogást igényli. A munkából kifolyólag, a műsorom kapcsán hozzászoktam az ékszerek viseléséhez, de a privát életemben nem aggatok magamra hivalkodó, csillogó dolgokat. Nem vagyok sznob, számomra a valódi érték számít. Persze nőként izgalmas mindenféle újdonsággal találkozni, de például tengerparti homokba nyúlni számomra ezerszer jobb élmény, mint kristályokat érinteni.

A homok eszembe juttatta egy korábbi nyaralásomat a Maldív szigeteken. Munka kapcsán jutottam el a Veligandu huraa, vagy ahogy mi neveztük, hip-hip hurrá nevű helyre. Idén is tengerparti nyaralást tervezünk, számomra az jelenti az igazi pihenést, ha az vízbe lógathatom a lábam. Ilyenkor leginkább fényképezésre használom az okostelefonomat, sokkal egyszerűbb ezzel képeket készíteni, mint a nagyobb gépekkel, ráadásul a szűk baráti körömmel azonnal meg is osztom a legszebb pillanatokat
” – magyarázta Zita, akit az érintéspróbán az ívelt kialakítású, fémből és üvegből készült okostelefon tapintása is elvarázsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.