Az EU zászló jobban teljesít

Videóval: a világ legbénább zászlóégető tüntetője

A szélsőségesek élete sem könnyű, az ember nem is gondolná, milyen apróságokon múlhat egy hatásos videó elkészítése.

2015.03.28 16:42ma.hu

Nem csak hazánkban, de a ködös Albionban is megoszlanak a vélemények az Európai Unióról. Sokan vélik úgy, hogy az Egyesült Királyságnak ki kellene lépnie az EU-ból és ismét egyedül boldogulnia.

Így volt ezzel a felvételen látható csuklyás, szélsőjobboldali férfi is, aki házi videójában kelt ki az általa korruptnak tartott politikai tömörülés ellen, felhívva a királynő alattvalóinak figyelmét a kilépés fontosságára.

A drámai felvételt azonban tönkretette a tény, hogy mikor mondandója végén a csillagos-kék zászlóhoz hajolva megpróbálja felgyújtani azt, a szövet az istennek sem hajlandó tüzet fogni. A férfi vagy két percig küzd a zászlóval, mire az első lángnyelvek fellobbannak és további hat percbe telik, míg a zászló amúgy tisztességesen el nem ég.

Gondoljon bárki bármit az Unióról, az mindenképp a szövetség javára írható, hogy ha mást nem is, a zászlókészítés tűzvédelmi szabályozását sikerült kiválóan megoldani.

<

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.