Vigyázni kell

Bedrogozták Danics Dórát

Alig ivott belőle, máris rosszul lett az X-Faktor győztese, miután három ismeretlen lányrajongója meghívta egy italra.

2015.03.08 09:52ma.hu
Danics Dóra hivatalos Facebook-oldal

Péntek este egy pubban beszélgetett egyik barátjával Danics Dóra, amikor odament hozzá három barátságos fiatal lány gratulálni a győzelméhez. Az X-Faktor nyertesének sajnos nem volt furcsa, hogy hogy több mint egy év elteltével akarták elismerésüket kifejezni az idegenek, és tegyük hozzá, azért is bízhatott meg jobban bennük, mert lányok voltak.

"Beszélgettünk és ragaszkodtak hozzá, hogy meghívjanak egy italra. Az egyik lány kihozta nekem" - számolt be az eseményről Facebook-oldalán. Mint írta, az itala alig negyedét itta meg, de már ki kellett mennie a mosdóba és hirtelen rosszul is lett. "Nem tudtam mozogni és az ájulás szélén éreztem magam. Nagyon nehezen visszatámolyogtam az asztalhoz, a lányoknak már hűlt helye volt."

"Innentől kezdve pedig nem emlékeztem semmire!"

Végül a barátja cipelte haza, de még szombaton is nagyon rosszul volt Dóra.

"Szeretném felhívni a figyelmeteket,hogy figyeljetek oda!
Ne fogadjatok el idegenektől semmit, még ha jó szándékúak is!
" - írta a népszerű közösségi oldalon, hogy minél több emberhez eljuthasson az esete.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.