Észak-Karolinában

125 kiló aranyat raboltak el egy pénzszállító autóból

A teherszállító autó Miamiból Massachusettsbe tartott, de az autópályán defektet kapott és az út szélére hajtott. A fegyveres banda ekkor támadt a kocsi két sofőrjére.

2015.03.03 10:11MTI

Aranyat szállító kocsira támadt és négymillió dollár (több mint egymilliárd forint) értékben 125 kilogramm aranyrudat zsákmányolt három fegyveres az Egyesült Államokban, egy észak-karolinai autópályán.

A The Wilson Times című napilap helyi idő szerint hétfőn azt közölte, hogy a teherszállító autó a floridai Miamiból Massachusettsbe tartott, de az autópályán defektet kapott és az út szélére hajtott. A fegyveres banda ekkor támadt a kocsi két sofőrjére, majd kirabolta a járművet. Az eset még vasárnap történt.

Az aranyrudak szállításáért felelős cég, a Trans Value szerint "nagyon ritkán" fordul elő ilyen incidens. A vállalat 50 ezer dollár (13,6 millió forint) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít a rendőrségnek a tettesek kézre kerítésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.