Nem izzad bele a kocsi letisztításába

Hókaparás orosz módra: lakótelepen ne próbálja ki!

Ha valami orosz módra történik, arról már előre sejteni lehet, hogy nem feltétlenül a szolid megoldások közé tartozik. Mint ahogy az sem, ahogy az alábbi autótulajdonos letakarítja a havat a kocsijáról.

2015.02.25 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

Bár a havas hónapokat talán erre a szezonra végleg magunk mögött hagytuk, jövőre még jól jöhet a hókaparás orosz módra. Ugye mindenki bosszankodott már a fárasztó és főleg időigényes feladattól, amikor reggel arra ment ki a szabadban álló autójához, hogy azt vastagon belepte a hó? Nos, az alábbi videón látható módszerrel ez már nem akadály, bár azt azért nem árt az alkalmazása előtt átgondolni, hogy lakótelepen, esetleg egy csöndes kertvárosi részen nem annyira fogják díjazni a szomszédok - de egy ritkábban lakott területen akár még be is lehet vetni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.