Összekeverték a holttesteket

Rossz halottat temettek el: a halottkém volt a hibás

A családnak már azt is épp elég volt feldolgozni, hogy egyik szerettük bűncselekmény áldozata lett, ám az még jobban sokkolta őket, mikor kiderült, hogy nem is őt temették el.

2015.02.20 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/topstep07

Elismerte a georgiai Augustában működő bűnügyi labor hivatalnoka, hogy a halottkém valóban összekevert két holttestet, emiatt történhetett meg, hogy egy család nem a saját elhunyt rokonát temette el, hanem egy vadidegent. A hiba még decemberben történt, de csak most derült rá fény, ugyanis a temetés zárt koporsóban történt, a rokonok a ravatalozóban nem láthatták, hogy ki fekszik a dobozban. A hónap elején azonban egy orvosszakértőnek feltűnt, hogy a másik holttest nem az, akinek mondják, ezt követően kezdték visszakövetni, vajon hol lehet az "igazi" tetem.

A halottkém szerint a boncolás után Johnny Morgan Lowe III teste nem került vissza a hullaházba, helyette Louie Caldwellt tették decemberben a zárt koporsóba. A Georgiai Nyomozó Iroda (GBI) vezető orvosszakértőjét, Dr. Kris Sperryt február 10-én hívták fel a laborból, jelezve, hogy Lowe teste még mindig ott van. A GBI tisztviselői szerint Caldwell exhumálását és Lowe temetését a hivatal fogja kifizetni - adta hírül helyi hírforrásra hivatkozva a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.