Húsz millióért taktikáznak a játékosok

Pikáns jeleneteket is ígér a megújuló Éden Hotel

Már csak két hét és kezdetét veszi az Éden hotel című reality, ahol nemcsak intrikákra és váratlan taktikai húzásokra számíthatnak a nézők, de pikáns jeleneteknek sem leszünk híján.

2015.02.16 16:05TV2
Fotó: TV2

Costa Ricához illő, egzotikus helyszínen mutatkozott be a február 23-án induló Éden Hotel első tíz játékosa. Az esemény házigazdája, Berki Krisztián nem hazudtolta meg önmagát: nyárias szerelésben érkezett és nemes egyszerűséggel kipakolta a pultra a reality főnyereményét, húsz millió forintot. Szubjektív forgatási élménybeszámolója után Majka és Curtis főcímzenéjére megérkeztek a következő hetek főszereplői, a játékosok.

Huszonnyolcan tűnnek majd fel az Éden Hotel hetven adásában, közülük első körben tíz szereplőt láthattak a sajtó képviselő: Naomit, Mariannt, Melanie-t, Adriennt, Beust, Bencét, Patrikot, Milánt, Lokit és Pétert. A villáminterjúk mellett az első néhány adásból összevágott videó is bizonyította: izgalmas heteknek néz elébe, aki az Éden Hotelt választja.

A Costa Ricán zajló taktikai reality-ben nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a hotel játékosai csábítanak, taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie. A játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat. Itt nem csupán az a cél, hogy valaki párra találjon, sokkal lényegesebb az, ki hogyan tudja a felépített stratégiáját véghez vinni és a többieket érzelmileg befolyásolni a saját győzelme érdekében.

A Hotelbe 10 játékos költözik be, de már az első héten akadnak váratlan fordulatok, amelyek felkavarják a frissen kialakult párosok lelkivilágát. Az azonban biztos, hogy aki a pénteki párválasztó ceremónián pár nélkül marad, el kell hagyja az Éden Hotelt, mert a játékban csak párosok juthatnak tovább! Az egyes epizódok a TV2-n láthatók, de késő este a SuperTV2-n háttérműsor és ismétlések színesítik az eseményeket, sőt, itt kerülnek adásba azok a kivágott jelenetek, amelyeket a kora esti idősávban a korhatár miatt nem lehetett bemutatni.

Éden Hotel – február 23-tól minden hétköznap este 20:20-tól a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.