Anikó túlvan az első három hónapon

Éjjel-nappal anyaság: gyermeket vár a sorozatsztár

Jól van, sőt, érzése szerint túlságosan is jól Nádai Anikó, az Éjjel-Nappal Budapest egyik legrégebbi szereplője, miközben majd' kicsattan a boldogságtól: kisbabát vár.

2015.02.13 10:00ma.hu
Fotó: RTL Klub / Fókusz

Párja jobban örülne egy kisfiúnak, mert már előre fél, hogy a lányát 16 évesen meg kell védeni az ajtó előtt sorakozó fiúktól, és Nádai Anikó is úgy érzi, csakis fiút hordhat a szíve alatt, ha ennyire nincs probléma a terhességével. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja kisbabát vár, amit először a sorozatbeli barátnőinek árult el, de most már az egész ország tudja, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. Amint a Fókusznak elmondta, a terhessége 14. hetében jár, és meglepően jól érzi magát, sőt, a környezetében lévő várandós nőket elnézve talán "túl jól" is.

Egyelőre nem tudni, ez hogyan befolyásolja majd a sorozatbeli szereplését, amit ugyan szívesen folytatna, de lélekben már inkább arra készül, hogy az anyaság lesz az elsődleges és egy kicsit máris múlt időben beszélt a két éve futó sorozatról. Anikó és szerelme, Kovács Dániel - az ÉNBP rendezője - még nem döntötték el, hogyan fogják nevezni a kicsit, bár a leendő apuka szívesen keresztelte volna Nimródnak, ha fiú lesz, de ezt Anikó máris megvétózta.

Hogy mi mindent meséltek még a születendő babáról és miben változik meg az életük, az alábbi videóból még több kiderül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.