Az Első Emelet elbúcsúzott, Kiki folytatja

Csakazértis zene: szólóban sem hagyja abba Kiki

Több mint egy év telt el azóta, hogy az Első Emelet az utolsó koncertjén szórakoztatta rajongóit, a '80-as években indult ikonikus banda frontembere azonban most visszatér: szólókarrierbe kezdett!

2015.02.09 18:00ma.hu
Fotó: Lovagi Milán

2013. december 28-át sokan megkönnyezik azóta is: ez volt az Első Emelet utolsó koncertjének napja a Papp László Budapest Sportarénában. Bár az együttes hivatalosan azóta nem létezik, mégis lett folytatás: tavaly „Csakazértis szerelem” címmel egy színházi darab született, amely a csapat dalaira épül sok-sok vidámsággal és szerelemmel.

Az országosan bemutatott előadás pikantériája, hogy Patkó Béla, vagy ahogy a kezdetektől fogva ismerjük, Kiki saját magát alakítja. Az énekes ékes bizonyítékát adja annak, hogy egy vérbeli frontember minden színpadon megtalálja a helyét. A szereplők között a szakma olyan kiválóságai is jelen vannak, mint Mikó István, Hűvösvölgyi Ildikó vagy Keresztes Ildikó. A darab egészen 1986-ba kalauzolja vissza a közönséget – de mi a helyzet a jelennel, 2015-tel?

Csöppet sem meglepő módon Kiki még mindig a régi, kirobban a pozitív energiától és az alkotásvágytól. A színházi előadások között sem pihent: Berkes Gáborral közösen új dalokon dolgoztak. Az első szerzemény „Útitárs” címen jelent meg, melyet hamarosan élőben is meghallgathat a közönség sok más új és természetesen a régi dalokkal együtt Kiki március 13-i budapesti koncertjén. A kölyökarc és a fiatalos lendület a régi, a dalok között viszont lesznek újak – ahogyan minden bizonnyal a rajongók közt is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.