Olyan egyszerűnek tűnt az egész...

Szerelmes levelet írt a kiskamasz, meglepő választ kapott

Amikor az ember életében először lesz szerelmes, minden annyira egyszerűnek tűnik. Csupán annyi a kérdés, ő is tetszik-e szíve választottjának. De kivételek mindig akadnak, nézzék csak!

2015.01.30 20:00ma.hu
Fotó: Reddit

A közvélekedés szerint a nők azok, akik mindent túlbonyolítanak, miközben a férfiak végtelenül egyszerű lények. Talán ez motoszkálhatott a 11 éves kislány fejében is, amikor a végtelenségig leegyszerűsítette az első - de legalábbis nem sokadik - szerelmének írt levelet. Nem kezdett hosszú és bonyolult, cifra mondatokba, amelyekkel csak finoman utal az érzéseire, de amelyeket a fiú vagy megért, vagy nem. Nem, ő egy teljesen egyszerű kérdést tett fel: "Szeretsz?" És hogy még egyszerűbb legyen az ifjú választott dolga, a kérdés alá két négyzetet is írt, egyet az igennek, egyet pedig a nemnek, a fiúnak tehát tényleg csak annyi lett volna a dolga, hogy beikszelje a megfelelő négyzetet és visszaadja a levelet.

Ám ő nem ezt tette. Megcáfolva a sztereotípiákat a férfilélek egyszerűségéről az alábbi üzenettel küldte vissza a lánynak a levelet: "Nem tudom. Nem ismerem még saját magamat sem. Meg otthon is elég nagy stressz alatt vagyok, így nem tudom megmondani. Utóirat: nem ismered magad, míg nem éred el a 18-at." Hogy hány éves volt a filozofikus válasz szerzője, azt nem tudni, legfeljebb csak sejthetjük, hogy még nincs 18 ő se, hisz nem ismeri magát - de bölcsessége bizonyára túlmutat a biológiai korán. A levél az egyik közösségi oldalon jelent meg, de a feltöltő nem írta meg, hogy a válasz mennyire gondolkodtatta el a fiatal szerelmes leányzót: elhalasztotta-e a szerelmet a következő hét évre, vagy inkább egy kevésbé komoly udvarló után nézett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.