Szerencsére nem történt baj

A tévéből egyenesen a kórházba vitték Gombos Edinát

A hatodik hónapban járó műsorvezetőnőt nagy fájdalmai miatt azonnal kórházba vitte egyik kollégája, miután rosszul lett egy tévés rendezvényen.

2015.01.10 12:01ma.hu

Zártkörű évindító bulit tartott a TV2 csütörtök este, amin Gombos Edina is részt vett. A hatodik hónapban járó kismama azonban hirtelen rosszul lett, komoly fájdalmak kínozták, így megkérte kollégáit, hogy vigyék haza. A munkatársak látván borzalmas görcseit inkább egyből a kórházba indultak  vele, ahol azonnal megvizsgálták a babát.

"Azt mondják, a vesegörcs és a vesekő felér egy szüléssel, annyira fájdalmas. Ezt én megspékeltem még egy terhességgel is. Elmondani sem tudom, mekkora fájdalmaim voltak, kiegyenesedni is alig tudtam. Ráadásul még fájdalomcsillapítót sem ve­het­tem be! Már volt korábban három kövem, ez amolyan családi betegség nálunk, mert mindenki átesett rajta. A partin még abban reménykedtem, hogy otthon majd kezelni tudom magamat, és ráérek másnap kórházba menni, de utólag hálás vagyok a kollégámnak, hogy bevitt a kórházba" - mondta el a Borsnak Edina.

Kiderült ugyanis, hogy szerencsére nem a szülés indult be, kisfia gond nélkül átvészelte a borzalmas állapotot. "Először a babát nézték meg, hogy jól van-e, mert a görcsöktől akár még a szülés is beindulhatott volna. Szerencsém volt, mert ő az ujját cumizva aludta végig az én szenvedésemet, egyáltalán nem volt veszélyben."

Edinát estére bent tartották a kórházban, de másnap már munkába is állt, hogy ne okozzon kellemetlenséget kollégáinak.

"Éjfél körül kerültem a kórházba, bent tartottak, és infúzióra kötöttek, amikor kiderült, mi a bajom. Éjjel már nem tudtam átíratni a másnapi forgatási rendet, ezért elmondtam az orvosnak, hogy pénteken mindenképpen dolgozni fogok, mert számítanak rám. Szerencsére már jobban vagyok, terveim szerint a hétvégén szülöm meg a ne­gye­dik kövemet!" - viccelődött a celeb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.