Terhes barátnőjére támadt a férfi

Hússal pofozta a barátnőjét, letartóztatták

Letartóztattak egy férfit a rendőrök, miután megütötte a terhes barátnőjét az arcán és a mellkasán - de nem puszta kézzel esett neki, hanem egy darab nyers steaket kapott fel.

2015.01.02 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/KEKO64

Letartóztatták a 25 éves Jeremiah Taylort az amerikai Tennessee állam rendőrei, miután a terhessége 3. hónapjában járó barátnője azzal vádolta meg, hogy december 28-án megtámadta őt egy meglehetősen furcsa "fegyverrel": egy darab marhahússal pofozta meg az arcán és a mellkasához is hozzáütötte a steaket. A Fox News beszámolója szerint később a nő megpróbált az autójával elmenekülni, akkor már egy fegyver is előkerült, azzal lőtt Taylor a kocsira.

A támadás idején az autóban ült a nő előző kapcsolatából született gyermeke is - derül ki a hírcsatorna beszámolójából. Taylort az elfogása után súlyos testi sértéssel és meggondolatlan veszélyeztetéssel vádolták meg. Jelenleg 7500 dolláros óvadék ellenében tartják fogva.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.